Home » Thema’s » Actief » Wandelen

Wandelen voor jong en oud

Door de ideale ligging is Bospark Dennenrhode het perfecte park voor mensen die houden van wandelen in de prachtige natuur van de Veluwe.

Vanaf Bospark Dennenrhode heeft u een groot aantal wandelmogelijkheden. Zo kunt u genieten van vooraf uitgestippelde wandelroutes vanuit nabij gelegen plaatsen als Elspeet, Nunspeet, Doornspijk en Elburg. Maar u kunt natuurlijk ook direct vanaf het park een mooie wandeling maken naar bijvoorbeeld zandverstuiving ‘de Haere’, te midden in de prachtige Doornspijkse natuur.

Omgevingskaarten en tips
Bij de receptie van Bospark Dennenrhode zijn een aantal wandelkaarten van de omgeving verkrijgbaar, zodat u niet kunt verdwalen in de bossen. Uiteraard geven wij u graag tips over mooie wandelingen of bezienswaardigheden.

Kom genieten van rust, ruimte en natuur bij de senior vriendelijke Bospark Dennenrhode.

Zandverstuiving De Haere
Ons bospark ligt dicht tegen Doornspijkse heide. Via de heide loopt u gemakkelijk naar de prachtige zandverstuiving De Haere
Een park met veel wandelroutes, het Kröller-Müller museum en het jachthuis St. Hubertus.
Wandel door de bossen en bezoek het Kröller-Müller Museum, het Museonder of het Jachtslot Sint Hubertus in Nationaal Park De Hoge Veluwe.
Startpunt voor wandelend Nederland
In de omgeving van Bospark Dennenrhode vindt u veel mooie wandelroutes. De Wandelrouteplanner van Wandelnet.nl helpt u met het kiezen van de beste route voor u.
Ons bospark is de beste uitvalsbasis voor uw wandelvakantie over de Veluwe