Home » Thema’s » Actief » Fietsen

Fietsen in een van de mooiste gebieden van Nederland

De Veluwe staat natuurlijk bekend om de prachtige natuur, met veel heide en prachtige bosrijke gebieden. Door deze gebieden lopen talrijke fietsroutes. Het is dan ook niet voor niets dat Gelderland een van de mooiste wandel- en fietsprovincie van Nederland is.

Vanaf Bospark Dennenrhode zijn dan een groot aantal verschillende fietsroutes te volgen. Met zijn centrale ligging op de Veluwe is Doornspijk (nabij Nunspeet) een ideaal startpunt voor een groot aantal fietsroutes. Vanaf Doornspijk fietst u zo naar bijvoorbeeld Harderwijk, Ermelo of het pittoreske Elburg. Mogelijkheden te over!

Fietsknooppunten
Ook op de Veluwe kunt u gebruik maken van de fietsknooppunten, via de genummerde borden. Deze knooppunten leiden u over de beste fietspaden en zijn vaak zelfs autovrij. De bewegwijzering is uitstekend en met het knooppunten plan stippelt u heel gemakkelijk een heerlijke fietsroute op de Veluwe uit. Uiteraard bepaalt u hierbij zelf de afstand en gewenste knooppunten.

Fietsverhuur
Lekker er op uit in de prachtige omgeving van Bospark Dennenrhode? U kunt gemakkelijk een fiets huren bij fietsverhuur Hoegen in Nunspeet. De fietsen worden gebracht en weer opgehaald. U kunt bij hen stadsfietsen huren, maar ook elektrische fietsen en mountainbikes.

Dennenrhode fietsen natuur