Home » Omgeving » Attractieparken en dierentuinen

Attractieparken en dierentuinen

Zoekt u een dagje vertier buiten de gemeente Elburg, camping De Scheepsbel is ook een goede uitvalsbasis voor verschillende attractieparken binnen de regio. In de nabije omgeving van de camping vindt u de volgende attracties.

Lekker hard gaan!
Attractiepark in Biddinghuizen met attracties als Robin Hood, Xpress, Megacoaster Goliath, Splash Battle, Crazy River en El Rio Grande.
Aapjes kijken!
Een dagje uit naar Apenheul is altijd verrassend. In het prachtige, groene dierenpark loop je tússen de apen! Midden op de Veluwe.
Het grootste zeezoogdierenpark van Europa
Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Precies. In het het Dolfinarium!
Dinoland
In Dinoland Zwolle ga je terug in de tijd van de dinosaurussen. Je loopt tussen soms tientallen meters grote exemplaren en leert van alles over ze. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten te doen. Dinoland is geschikt voor jongens en meiden van 2 tot 14 jaar en is leuk voor zowel de dinofan als de niet-dinofan.
Zwemmen in natuurwater
Geniet op fietsafstand van De Scheepsbel van een verfrissende duik in de Zandenplas in Nunspeet.
Julianatoren
De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!
Er is zo veel te doen in de regio! Camping De Scheepsbel is het perfecte startpunt voor een vakantie waarbij u erop uit gaat!