Testbericht nieuw

Comfort op veld C

Met ingang van het nieuwe kampeerseizoen krijgt het C veld een luxe uitstraling! De plekken zijn opnieuw ingedeeld waardoor deze heerlijk ruim zijn (150 m2) elke plek heeft 10 ampère stroom en een eigen waterkraan en afvoer! Voor deze plekken rekenen wij een toeslag van € 2,00 per nacht.

Luxe 6 persoons accommodaties

Tijdens de herfstvakantie is de 1e luxe chalet met 3 slaapkamers al geplaatst en momenteel wordt er hard gewerkt aan het in- en exterieur zodat wij zo snel mogelijk kunnen pronken met onze aanwinst. De ruime chalet heeft naast 3 slaapkamers een ruime badkamer en comfortabele keuken en zal voorzien worden van een ruime veranda met lounge set zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie! De 2e 6 persoons chalet wordt in februari geplaatst en zal per 1 mei verhuurd gaan worden.

Vroegboekkorting & nieuwe website

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een nieuwe website. Na 5 jaar trouwe dienst verdwijnt de huidige site en zal de nieuwe website eind 2015 online gaan! Om de komst van de nieuwe website te vieren geven we iedereen die voor 1 maart 2016 zijn/haar zomervakantie 2016 boekt 5 % vroegboekkorting! Neem contact met ons op voor het reserveren van uw zomervakantie 2016. Het online boeken van de zomervakantie kan (pas) zodra de nieuwe website online is! Klik hier voor alle tarieven voor 2016

Tot slot, een verwarmd zwembad

Eindelijk is het zover: verwarmde buitenzwembaden! Ons vernieuwde zwembad opent op 1 mei 2016 en sluit 1 oktober 2016. De minimale temperatuur zal 22 graden zijn. Zodra het zonnetje schijnt kan de temperatuur oplopen tot wel 25 graden! Hierdoor zal het in het zwembad gedurende het voorseizoen ook goed toeven zijn!